Mer om gården, før og nå Bilder fra gården og omgivelsene Prisliste og kontaktinformasjon
Gården og omgivelsene

Brattset Gard ble grunnlagt i 1872, og ligger vakkert til mellom fjord og fjell på Ertvågøya i Aure kommune, Møre og Romsdal. Gården gikk gjennom en større oppussing og rehabilitering i 1992 og driver i dag med økologisk sauehold. I tillegg til sau har vi en lama og to katter på gården. Vi har også en stor samling av de gamle Norgesautomatene.

Soverommene ligger i det opprinnelige hovedhuset med utsikt mot sjøen, i tillegg er det bygget ett stort tilbygg med panoramavindu mot naturen, moderne kjøkken, oppholdsrom, stort bad og vaskerom. For de som er glade i en fjelltur er det gode teltmuligheter og fine fiskevann innen en til tre timers rekkevidde. I tillegg har vi en liten hytte på setra som det er mulig å leie.

Frokost og middag kan bestilles om ønskelig.

Det er gode fiske og bademuligheter både i sjøen og på fjellet. Ellers er Brattset ett rolig sted med mye frisk luft og lite biltrafikk - perfekt for deg som vil slappe av og nyte naturen.


På Ertvågøya og i Aure har vi ett variert landskap med mange muligheter for kortere eller lengre utflukter, vi håper du blir noen dager og ser deg rundt. Wikitravel litt informasjon om Aure på Aure travel guide.
Reservasjon eller spørsmål?
Send oss en e-post na-aalmo@online.no.
Brattset


Sheep


Setra